АДВОКАТИ МАКЕДОНИЈА

ПРАВДА | ЕДНАКВОСТ | ДОВЕРБА

РЕГИСТАР НА АДВОКАТСКИ КАНЦЕЛАРИИ, АДВОКАТСКИ ДРУШТВА И АДВОКАТИ ВО МАКЕДОНИЈА

ВИДИ ПОВЕЌЕПРЕБАРАЈ

Правото е напишано за будните, кој не води грижа за своите права може да ги изгуби.

– латинска изрека

ПРЕБАРАЈ ПО ОБЛАСТИ

Семејно и наследно право

Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum a facilisis. Learn More

Интелектуална сопственост

Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum a facilisis. Learn More

Недвижности и подвижни предмети

Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum a facilisis. Learn More

Кривично право

Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum a facilisis. Learn More

Работни односи

Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum a facilisis. Learn More

Управно право

Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum a facilisis. Learn More

Договори, штети и други облигациони области

Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum a facilisis. Learn More

Меѓународно право

Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum a facilisis. Learn More

Постапки

Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum a facilisis. Learn More

Деловно и корпоративно право

Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum a facilisis. Learn More

Адвокати

Претплатници

Остварени контакти

За Нас

Donec leo augue, vulputate a eros at, sollicitudin elementum dolor. Aliquam consequat mollis sapien sed ullamcorper. Sed odio nibh, maximus et hendrerit quis, malesuada vestibulum ligula. Donec leo augue, vulputate a eros at, sollicitudin elementum dolor.

Зачленете се и бидете навремено информирани!

Работите како Адвокат?

НОВОСТИ

Договорите со вредност над 10.000 Евра мора да ги состави Адвокат

Договорите со вредност над 10.000 Евра мора да ги состави Адвокат

Со новиот Закон за нотаријат, кој започна да се применува од 01.01.2017 година, предвидени се значителни измени во поглед на склучување на договорите со вредност која надминува 10.000 Евра. Овој закон предвидува дека секој од договорите за продажба со вредност каде...

Нема блокада на трансакциска за заборавени и неплатени сметки

Нема блокада на трансакциска за заборавени и неплатени сметки

Со новиот Закон за извршување, чија примена започна од 01.01.2017 година, се прават значителни измени во поглед на извршувањето на долгови за неплатени и заборавени сметки за електрична енергија, топлинска енергија, вода, смет, телефонија, мобилни оператори, кабелски...

Судските рокови продолжуваат да течат

Судските рокови продолжуваат да течат

Со уредбата со законска сила донесена од Владата на РСМ на ден 30.03.2020 година, роковите во судските постапки за време на вонредната состојба престанаа да течат во се до престанување на вонредната состојба. Последната одлука за утврдување на постоење на вонредна...

КАКО РАБОТИ АДВОКАТИ МАКЕДОНИЈА?

01

Најди соодветен адвокат

Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio. Sed quis urna elit. Cras orci libero, faucibus a libero consectetur.

02

Стапи во контакт

Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio. Sed quis urna elit. Cras orci libero, faucibus a libero consectetur.

03

Најди решение

Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio. Sed quis urna elit. Cras orci libero, faucibus a libero consectetur.

Најчести пребарувања

Donec leo augue, vulputate a eros at, sollicitudin elementum dolor. Aliquam consequat mollis sapien sed ullamcorper.

  • Кривично право 85%
  • Business Law 90%
  • Интелектуална сопственост

КОНТАКТИРАЈ НЕ

ЗАШТО НИЕ

Honest, Expert Lawyers

Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio. Sed quis urna elit. Cras orci libero faucibus a libero.Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio. x

Modern Legal Care

Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio. Sed quis urna elit. Cras orci libero faucibus a libero.Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio.

Over 900 Cases Won

Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio. Sed quis urna elit. Cras orci libero faucibus a libero.Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio. 

Won

Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio. Sed quis urna elit. Cras orci libero faucibus a libero.Praesent et bibendum ante, quis vulputate odio.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

Monday-Friday: 6am – 5pm
Weekends: 7am – 4pm

КОНТАКТ

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 39513

СЛЕДЕТЕ НÉ